^

Rob de Heer - Fotokunst-Digital Art - Het Wachten

Mijn Kunst

Jeugdherinneringen hebben we allemaal, maar wat doe je er mee. Het vormt je en heeft invloed op je verdere leven. Als kind ben je net een kleine ontdekkingsreiziger; alles heeft zijn eerste keer. Met de jaren verdwijnt de verwondering maar het gevoel en de herinneringen worden opgeslagen in het onderbewuste en komen onder bepaalde omstandigheden plots naar boven.

Ik heb getracht mijn herinneringen en gevoelens te vangen in mijn collages. Met behulp van digitale technieken heb ik de mogelijkheid om mijn eigen wereld vast te leggen en deze te delen met anderen. Uit een smeltkroes van herinneringen, gevoel, fantasie en inspiratie zijn “De Kanten Wereld en Gevangen Emoties” ontstaan; een geheel eigen wereld waarin het gewone uniek wordt en het ongewone uitzonderlijk.

 

Uitvoering

Mijn werk is gelimiteerd en wordt uitgevoerd op Fujicolor Crystal Archive Type DPII / 220 gram. De foto wordt verlijmd op Plexiglas/Dibond (Glans / Mat) of Ultra HD Fujiflex 220 gram verlijmd op Plexi-museumglas / Dibond (De Intensiteit van het glanzende plexiglas, maar dan zonder reflecties).