AFGELOPEN EXPOSITIES

Zoals je hebt kunnen lezen exposeer ik regelmatig in galeries door heel Nederland. Hier vind je informatie over afgelopen exposities.

Chaos versus Orde

Chaos versus Orde

18-21 en 25-27 mei 2018

 

Atelier Anjo de Jong
Achterbonenburg 6
4116 BD Buren (Gld)

 

Rob de Heer, Evert Obdeijn en Renate Rensen.

Chaos versus Orde betekent verbaasd zijn, betekent kijken naar en onderzoeken van je omgeving, wat zie je?

Waarom ziet een kind overigens veel meer dan een volwassene in een jachtig bestaan? En heeft het veel meer oog voor details? Van Chaos naar Orde betekent verandering, betekent de overgang van oud naar nieuw, een stad die zich zelf steeds weer opnieuw uitvindt, betekent oude gebouwen met een nieuwe bestemming en betekent aanpassing aan technologische mogelijkheden.

Buren B!zonder

Buren B!zonder

2 en 3 juni 2018

 

Dit jaar exposeer ik tijdens de jaarlijkse kunstroute in Buren (Gld) voor het eerst met fotowerk in zwart-wit , dit in aanvulling op mijn eerder geëxposeerde digitale collagekunst.

In de loop der jaren heb ik een flink fotobestand opgebouwd met de meest uiteenlopende onderwerpen. De door mij uitgekozen werken zijn een compilatie van mijn werk. De foto’s zijn afgedrukt op Barietpapier en ingelijst met passepartout achter museumglas.

 

Meer informatie vind je op de site van Kunstroute Buren

Expositie ChristoArt - Den Haag

Expositie ChristoArt - Den Haag

Op dit moment hangen twee van mijn werken uit de serie Kanten Wereld en Frozen Flowers bij Chris Art, Noordeinde 160, 2514 GR in Den Haag.